linkedin facebook

Tuin ontwerp

Tuin ontwerp in balans

De basis van een ontwerp is een ori├źnterend gesprek. We informeren naar uw wensen en voorkeuren met betrekking tot stijl, sfeer, beplanting, bestrating en budget. Ook de ruimtelijke indeling en beplantingstoepassingen komen aan de orde. GroenXpert analyseert de ligging van de tuin, de grondsoort en de beregening. Wat sluit aan bij het huis en de omgeving? Welke bomen/planten uit de huidige tuin moeten gehandhaafd blijven?

Op basis van al die elementen komen we tot een uitgebalanceerd ontwerp. Om het plan nog beter te visualiseren maken we daarbij naar wens gebruik van 3D-impressies. Zo loopt u virtueel door uw nieuwe tuin. Op die manier weet u precies wat u krijgt!

Beplanting

Een tuin is niet ‘af’ bij een spannende indeling of een verrassende compositie. Minstens zo belangrijk als het ontwerp van de tuin is het beplantingsplan. Het ‘groen’ in uw tuin is immers in hoge mate bepalend voor de sfeer; het zorgt voor afwisseling en maakt de seizoenen zichtbaar in de tuin. Aan de hand van een fotopresentatie van planten, borders en bestaande tuinen bespreekt GroenXpert uw wensen met betrekking tot kleur en geur van de beplanting, privacy, rust, schaduw en beslotenheid. Ook hierbij gaan we nadrukkelijk op zoek naar de juiste balans tussen uw wensen, het definitief ontwerp, de omgeving en de stijl van uw huis.┬á

Heilige stoel 6701
6601 SX Wijchen
T 06-43822826
E info@groenxpert.nl

Neem contact met mij op!

    linkedin GroenXpert